KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
UYGULAMAYA ÖZEL
22 Nisan Salı
BİM Mobil Uygulama
23 Nisan Çarşamba
25 Nisan Cuma
29 Nisan Salı
30 Nisan Çarşamba
02 Mayıs Cuma
06 Mayıs Salı
07 Mayıs Çarşamba
09 Mayıs Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Eve Teslim
Aktüel
23 Nisan Çarşamba
22 Nisan Salı
30 Nisan Çarşamba
25 Nisan Cuma
29 Nisan Salı
02 Mayıs Cuma
07 Mayıs Çarşamba
06 Mayıs Salı
09 Mayıs Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Limonlu Tahinli Sufle
Paylaş
5 Kişilik
Tarif
Zorluk: Zor
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 17 dakika
¾ bardak (120 gr) Serel tahin
6 çorba kaşığı Şafak toz şeker
2 çorba kaşığı Efsane un
1 paket Destan vanilin
1 paket Destan kabartma tozu
3 tane Bili Bili yumurta
50 gr (2 çorba kaşığı) Pervin tereyağı
4 çorba kaşığı limon suyu
1 limon kabuğu
Oda sıcaklığında 3 yumurtanın sarısını ve beyazını dikkatlice ayırın. Beyazına hiç sarı karışmamasına özen gösterin. Bir kaseye kırıp içinden sarılarını alabilirsiniz 3 çorba kaşığı şekeri ekleyip köpürene kadar çırpın. ¾ su bardağı tahini, eritilmiş ve oda sıcaklığına gelmiş 2 çorba kaşığı tereyağını, 1 adet limonun kabuğu ile 4 çorba kaşığı limon suyunu, 1 paket vanilini ve 1 paket kabartma tozunu ekleyip çırpın. Malzemeler birbirine karıştıktan sonra 2 çorba kaşığı un ilave edip son bir tur daha karıştırın. 3 yumurta beyazının üzerine 1 tutam tuz serpin ve kar gibi olana kadar önce düşün sonra yüksek devirde çırpın. Kalan 3 çorba kaşığı toz şekeri yavaş yavaş ekleyip çırpmaya devam edin. Mikseri durdurup kaldırdığınızda ucundaki yumurta beyazının bükülmeyip horoz ibiği gibi durduğunu görene kadar çırpmaya devam edin. Ardından yumurta beyazını azar azar diğer karışıma ekleyip alttan üste katlayarak karıştırın. Sufle kaplarını veya sütlaç/yoğurt kaplarını tereyağlayıp toz şekeri serpin. Harcı kalıplara dökün. 190 derecede alt üst ve fansız çalışan fırının orta rafında 17 dakika pişirin. Fırından çıkınca üzerine pudra şekeri serpip bir de ortasına çikolatalı dondurma koyunca nefis sufleniz hazır. Afiyetle yiyebilirsiniz.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)