KAPAT
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Bim Anlayışı
Bim Hediye Kartı
Akıllı Alışveriş
Basın Odası
Basın Bültenleri
Kamuoyu Açıklamaları
Basında BİM
Görseller
PR Kontakları
Reklam Filmleri
Kalite Güvencesi
Bize Ulaşın
Bim'de Kariyer
Hızlı Başvuru
Kiralık Yeriniz mi Var?
Bim'e Özel Markalar
Mağazalar
Ticaret Sicil Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Komiteleri
Üst Yönetim
Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporları
Ana Sözleşme
Politikalar
Bağımsız Denetçi
Finansal ve Operasyonel Veriler
Dönemsel Finansal Sonuçlar
Faaliyet Raporları
Yatırımcı Sunumları
Finansal Takvim
Genel Kurul Bilgileri
Özel Durum Açıklamaları
Yatırımcı İlişkileri İrtibat
Yatırımcı İlişkileri
Gizlilik ve Güvenlik
Bilgi Toplumu Hizmetleri
BİM Mısır
BİM Fas
Hakkımızda
|
BİM’de Kariyer
|
Yatırımcı İlişkileri
|
S.S.S
TR
|
EN
ARA
Ürünler
AKTÜEL ÜRÜNLER
İNDİRİM
UYGULAMAYA ÖZEL
MOTOSİKLET
19 Kasım Salı
27 Kasım-03 Aralık
BİM Mobil Uygulama
01-31 Aralık
20 Kasım Çarşamba
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
04 Aralık Çarşamba
03 Aralık Salı
6 Aralık Cuma
BİM’e
Özel
Afişler
Aktüel
İndirim
Meyve Sebze
20 Kasım Çarşamba
27 Kasım-03 Aralık
Meyve-Sebze
19 Kasım Salı
28 Kasım-01 Aralık
22 Kasım Cuma
26 Kasım Salı
27 Kasım Çarşamba
29 Kasım Cuma
04 Aralık Çarşamba
03 Aralık Salı
06 Aralık Cuma
Tarifler
Mağazalar
İletişim
Müşteri İletişim Formu
Kiralık Yeriniz mi Var?
İş Başvuru Formu
Tedarikçiniz Olmak İstiyorum
Tavuklu Yemek Tarifleri
Zeytinyağlılar
Börekler
Makarnalar
Çorbalar
Altın Süt ile Yapılan Tarifler
Pratik Kolay Atıştırmalıklar
Restoran Yemekleri
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlı Tarifleri
Ramazan Tarifleri
Etli Yemek Tarifleri
Fırında Domatesli Kaşarlı Köfte
Paylaş
4 Kişilik
Tarif
Zorluk: Orta
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 17 dakika
400 gr Emin kıyma
1 Bili Bili yumurta
3 çorba kaşığı galeta unu
1 tatlı kaşığı Destan kimyon
1 tatlı kaşığı Destan toz biber
2 çay kaşığı Destan karabiber
1 tatlı kaşığı Destan kekik
1 tatlı kaşığı tuz
3 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
10 dal maydanoz
1 soğan
2 su bardağı domates püresi
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı Efor Sirke
1 tutam Şafak toz şeker
4 avuç Binvezir kaşar peyniri
Fesleğen
Fırını 220 derece ızgara modunda çalıştırın. Kaseye 400 gr kıyma, birer tatlı kaşığı kimyon, tuz, toz biber ile kekik, 2 çorba kaşığı Ayçiçek yağı, 1 çay kaşığı karabiber, 1 soğanın rendesi, ince kıyılmış 10 dal maydanoz, 1 yumurta ve 3 çorba kaşığı galeta ununu ekleyip, iyice yoğurun. Ardından ceviz büyüklüğünde toplar halinde şekil verin. Tavaya 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı ekleyip altını açın ve köfteleri pişirin. Köfteler kızardıktan sonra tavadan alın ve aynı tavada ince kıyılmış 3 diş sarımsağı kavurmaya başlayın sonra üzerine 2 su bardağı domates püresi, birer tutam toz şeker ile karabiber, 1 çay kaşığı tuz ile 1 çorba kaşığı elma sirkesini ekleyip kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra köfteleri dizin. Üzerine 4 avuç rendelenmiş kaşar peynirini serpip fırının ızgarasında 7 dakika pişirin. Çıktıktan sonra üzerine taze fesleğen yaprakları serpip afiyetle yiyebilirsiniz.
X
Paylaşmak için
0
ürün eklediniz.(Toplam
0
ürün)