Vişneli Brownie

6-8 kişilik

Tarif

Zorluk: Orta
Hazırlık: 15 dakika
Pişirme: 15 dakika
Porsiyon Maliyeti: 3,40 (8 Porsiyonda porsiyon başı maliyet)

1 paket(250 gr) Daphne damla çikolata
125 gr Pervin tereyağı
1 tutam Rafine sofra tuzu
1 paket Destan vanilin
4 Bili Bili yumurta
180 gr (1 su bardağı) Şafak toz şeker
140 gr (1,5 su bardağı) Efsane un
200 gr (1 su bardağı) vişne

• 125 gr tereyağı ile 1 paket damla çikolatayı benmari usulü eritin.
• Eritilmiş tereyağı ile damla çikolatayı geniş bir kaseye koyun ve üzerine 1 su bardağı toz şeker, 1 paket vanilin, 1 tutam tuz ekleyip el mikseri ile karıştırın.
• 4 adet yumurtayı teker teker karışıma ekleyin her yumurtayı ekledikten sonra karıştırın.
• Yumurtaları ekledikten sonra 1,5 su bardağı unu ekleyip karıştırın.
• Son olarak 1 su bardağı vişneyi ekleyip spatula ile alttan üste doğru karıştırın.
• Yağlanmış ve kakao serpilmiş fırın tepsisine harcı döküp son olarak spatula ile üzerini düzeltip eşitleyin.
• Önceden ısıtılmış 180 derece alt-üst fansız çalışan fırında 15 dakika pişirin.
• Fırından çıkınca 15 dakika dinlendirip afiyetle yiyebilirsiniz.



X

Paylaşmak için 0 ürün eklediniz.(Toplam 0 ürün)