Malaga Pasta

5 Kişilik

Tarif

Zorluk: Kolay
Hazırlık süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 3 dakika

1 paket Casey kakaolu kek
5 adet muz
1 paket Daphne krem şanti
1 su bardağı Dost süt
1 paket Daphne damla bitter çikolata
1 çorba kaşığı Sole Ayçiçek yağı
1 paket Simbat fındık içi
5 adet çilek

• 1 paket kakaolu keki bölümlerine göre eşit parçalara kesin. 2 adet keki tabanlardan birbirine bastırarak yapıştırın.
• Ayrı bir kâseye 1 paket krem şanti döküp üzerine 1 su bardağı soğuk süt ekleyin. Karışımı mikser ile 5 dakika kabarana kadar çırpın.
• Hazırlanan keklerin üzerine muzları birer adet olarak ekleyin. Keklerden muzlara doğru şantiyi sürüp muzları keke sabitleyin.
• Şantili kekleri 1 saat kadar buzlukta bekletin.
• 1 paket damla çikolatayı benmari usulü eritin ve üzerine 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı ekleyip iyice karıştırın.
• Mutfak robotunda 1 paket fındık içini orta büyüklükte çekin.
• Buzluktan çıkan pastaların üzerine önce çikolata sosundan dökün devamında kenarlarına çekilen fındıklardan yapıştırın. En son üzerlerine 1’er adet çikolataya batırılmış çilek ekleyin. Pastanız yemeğe hazır ve nazır. Afiyet olsun


X

Paylaşmak için 0 ürün eklediniz.(Toplam 0 ürün)